Kedves Gazdik!Kedves Gazdik!

Mostanában sajnos sokan elvesztették a munkahelyüket, vagy lényegesen csökkent a bevételük (pont úgy, mint nekem). Többünk kasszája alaposan megérzi a kialakult helyzetet. Sokan kerültek olyan helyzetbe, hogy beteg kutyusuk orvosi költségeit is alig, a rehabilitációját meg pláne nem tudják finanszírozni.

Azt sokan tudják rólam, hogy állatmenhelyeknek, állatvédő szervezeteknek – amennyiben kérik a segítségemet – ingyen végzem a rászoruló kutyusok rehabilitációját.

Most azonban úgy döntöttem, hogy annak ellenére, hogy minimálisra csökkent a bevételem, segíteni fogok a hasonló helyzetbe jutottakon.

A rászoruló kutyusoknak, illetve gazdijaiknak felajánlom a segítségemet. TÉRÍTÉSMENTESEN VÁLLALOM 5 kutya 6 alkalmas terápiás kezelését!

Ez összesen 30 kezelés, 90.000 Ft értékben.

Feltételek:

  • CSAK beteg kutyák, orvosilag indokolt terápiás kezelését vállalom, tehát orvosi dokumentáció szükséges hozzá! (Frissítő jellegű masszázskezelésre az ajánlatom nem érvényes, és a „sántít a kutyám, szerintem valami baja van, biztosan segítene rajta egy kis masszázs” – típusú jelentkezőket sem tudom fogadni jelen ajánlatom keretében.)
  • A kezelés-sorozatot CSAK Lipótfán tudom vállalni, tehát a kutyust minden esetben ide kell szállítani – az állapotától függően – heti egy vagy két alkalommal.
  • Számomra az elsődleges fontosságú a kutya rászorultsága, az hogy Ő megkapja a számára szükséges kezelést! A gazdi anyagi helyzetét nyilván nem tudom és nem is akarom ellenőrizni, de őszintén bízom benne, hogy CSAK rászorulók fognak megkeresni ezzel az ajánlatommal kapcsolatban.

Akik szeretnék igénybe venni, kérem a
rehabilitaciokutyaknak@gmail.com
email címen jelentkezzenek.

Az email-hez kérem csatolni a kutya orvosi dokumentációját (ha esetleg nincs a gazdinál, mert nem gondolták, hogy szükség lesz rá, kérjék el az állatorvostól, vagy kérjék meg, hogy ő továbbítsa azt a fenti email-címre).

Kérem, a jelentkezők az email-ben adják meg telefonos elérhetőségüket, mert az orvosi papírok áttekintése után telefonálni fogok az időpont egyeztetése végett.

Kutya, Beteg, Portraint

Kedves Gazdik! A vírushelyzettel kapcsolatos ajánlatommal kapcsolatban, sajnos már nem tudok további jelentkezőket fogadni. (2020.07.16.)